donderdag 9 maart 2023

19:30 tot 22:00

Ben jij klaar voor een fantastisch online event? doTERRA BENELUX presenteert met trots de Spring Tour, vol met te gekke onderwerpen die je niet wilt missen! Wij praten over innerlijke en uiterlijke lenteschoonmaak en laten je kennis maken met onze nieuwste producten op de Europese markt. Oh, en heb je onze nieuwe account manager voor de Benelux al ontmoet? Say hello to Firdaws!

We hebben nog meer spannends te bieden! Wij geven je tips voor koffietafel-workshops met leuke toepassingen, presenteren onze splinternieuwe Nederlandse business guide (ben je klaar voor een challenge?) en sluiten af met “Verbeter je Business met een Positieve Houding: The power of a winning mindset”.

Vul hierboven je Voornaam, Achternaam & Email-adres in en druk op de Blauwe knop!

Sprekers

Jason is Market Development Manager voor doTERRA Benelux, Scandinavië & Frankrijk met 30 jaar ervaring in netwerk marketing. Hij inspireert met zijn positieve kijk op kansen en mogelijkheden en staat klaar voor je zodat jij het beste uit jezelf kan halen.
Jason Lever
Wendy is doTERRA Gold leader en bruist van positieve energie, die ze als wandelende olie encyclopedie met liefde en passie overbrengt in haar business.
Wendy Draaijer
Léanne is onze online specialiste en zal met haar enthousiasme en passie ook deze online avond aan elkaar praten.
Leanne Lovink
Met meerdere boeken en honderden workshops en seminars op zijn naam, is Thorsten een bekende en invloedrijke persoonlijkheid op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.
Thorsten Weiss
Tanja is AromaTouch specialist en heeft als senior leader in Benelux en Duitsland de dōTERRA business in haar bloed.
Tanja Daniels
Monir Daniels is onze Mindhack specialist en combineert EFT met Oliën en affirmaties.
Monir Daniels

Dus, blok je agenda op 9 maart van 19:30 tot 22 uur, schrijf je hierboven in en zorg dat je erbij bent! Wij verheugen ons om jullie allemaal te verwelkomen op deze waanzinnige online Spring Tour van doTERRA.

Tot snel!

Het doTERRA Benelux-team.